onsdag 25. januar 2012

Ja, takk!!

No i desse mørketider er det så lett å drøyme seg vekk....
Eg drøymer om lysare tider,
sol og varme, brune legger og fregner i kinn...

Men sia det virkar så lenge til, 
er det lett å begynner å drøyme om andre ting.
For eksempel litt nye ting som kan skinna i heimen... ;o)

Har luska litt rundt inne på Kremmerhus bloggen 
og funne meg nokre favorittar :o)
Det er jo lov å drøyme...... :o)

Ynskjer deg ei framleis strålandes veke!

Frøken Loppe

4 kommentarer:

 1. Drømmer meg stadig vekk jeg :))) og det er da deilig å drømme litt ... billig er det også... men ofte får det litt dyre følger også da. Men sånn er det vel med oss interiør-gale.

  SvarSlett
 2. Å drømme seg bort, er ikke bare lov, men også sunt :) Fine ønsker!
  Klem Tonje

  SvarSlett
 3. Jeps - det er lov å drøyma, og så er det kjekt og viktig! Her i Stavanger er det isande kald vind i dag, eg har såvidt slept nasen utav døra når eg skulle i butikken - brrrr. Men i morgon er det tid for jobb att, så då må eg berre...

  Ha ein fin kveld - og drøym vidare!

  Klem ELi

  SvarSlett
 4. Flotte ønsker! Mye jeg ønsker meg også, men nå tror jeg jeg må ha et nytt prosjekt "ut av mitt hus" først. For det kan bli vel fullt i et hus. ;)

  Ja, det var litt synd at det ikke var meg futt i peisen. Men jeg tar det ikke så tungt. Får snart ekte peis i stuen (om vi klarer å omgå en del utfordringer som dukket opp da jeg rev ned veggen der den skal stå)... og dessuten så har jeg jo likevel stoltheten over at jeg fikk tingene til ja. Synes både hyllen biopeisen står på og bakplate- utfordringen ble løst ganske så bra. ;)

  Klem

  SvarSlett

Setter så stor pris på kvar og ein kommentar som vert lagt igjen og at akkurat DU har tatt deg tid til å titte innom meg :o)